DPR completed this high end 24,000-sq.-ft. fit-out within an occupied mixed use building to create an open office environment and think tank space for employees to collaborate. Special features of the space included a living wall, custom millwork, quiet rooms, wood veneer bulkheads, movable glass partitions, high-end light fixtures, and a conferencing center. 

The digital lab required extensive coordination with the base building MEP systems, coordination for high demand on power for advanced AV systems, and significant attention to detail for collaborative work spaces.

DPR constructed the second phase of work for the “Digital Lab team” on an adjacent floor within this occupied renovation, followed by work on the third floor. Each of the spaces needed to be 100% complete prior to the start of the next phase.

Related Projects