Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser
DPR Logo
lobby entrance

Pepperdine University School of Law Renovation

Pepperdine University School of Law Renovation | Malibu, CA

The Pepperdine School of Law Caruso Auditorium renovation includes major upgrades to the existing large divisible space, installation of new fixed tables, movable partitions and state-of-the-art learning technology and audio-visual equipment. The renovation will also include new finishes, lighting and acoustical updates, ADA accessibility upgrades, and additional and expanded restroom facilities in close proximity to the auditorium.

Project Scope

During the 16-month construction, the infrastructure of the two-level Smith Atrium was upgraded and the main entrance and central hall underwent cosmetic upgrades. The renovation improved connectivity between the two floors with new feature stairs, enhancing these areas as hubs for interaction, activity, and student use.