Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser
DPR Construction Logo
Interior lobby and seating area

Zero Impacts in a Fully Functional Office

Confidential Client Foyer Space Refurbishment | Singapore

DPR Singapore was awarded the contract to refurbish a foyer space. The team was responsible for all aspects of the construction including architectural works to M&E services.

Project Details

Delivered within a five-week period, this project saw the creation of a new vibrant space with a new ceiling, wall, and floor finishes throughout the entrance lobby, corridors, meeting rooms and pantry area.

The key to the success of the project was maintaining a collaborative working environment with the team and project stakeholders to ensure that the work did not impact the daily movements of staff within the building.