Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser
DPR Construction Logo
interior kitchen and eating area with tables

Box Office Renovation

Box Office Renovation | Austin, Texas

The cloud storage and content management platform provider, Box was in need of more office space for its growing Austin team. To help accomplish its goal and provide a dynamic and engaging environment for employees, DPR completed a tenant expansion and renovation project within a 32-story Class A Office Building in the heart of Austin.

Project Details

This 17,500-sq.-ft. renovation features a mix of open and closed offices, kitchen and breakroom, and group work spaces. The office also benefits from design features such as a reading nook, preserved moss wall, laser cut and fire-branded wood wall with its corporate logo, custom light fixtures, and unique tile and millwork.