Salt River Project (SRP) Pinal Customer Center

Green Project

The new ground-up, 62,000-sq.-ft. Salt River Project (SRP) Pinal Customer Center services the growing communities of Apache Junction, Gold Canyon and Queen Creek. The Call Center is the first project for SRP utilizing the CMAR process for contractor selection and execution. The new facility has “gone green” and achieved LEED®-NC Gold Level Certification, meeting LEED®-NC guidelines while implementing 14,000 sq. ft. of roof-top solar panels which will meet 17% of the building's energy demands. The building serves the public with a 26,000-sq.-ft. call center and a 16,000-sq.-ft. business center including customer payment center, office space, public meeting rooms and general administrative offices.

Green Features

This project achieved LEED®-NC Gold Level Certification.


Related Projects