Gray Cary Ware & Freidenrich Tenant Improvement / Expansion

Gray Cary's new office has a captivating loft-like design comprised of exposed concrete and under-floor mechanical and electrical distribution systems. A circular reception plaza, located in the center of the floor plan, welcomes office visitors. A perforated metal raised-floor “bridge” and an undulating fabric ceiling connect the elevator core to the reception area. One of the most technical aspects of the project was the addition of an interconnecting stair which involved x-raying and locating post-tensioned cables, detensioning those cables, cutting the cables and a hole in the slab, and then retensioning the cables. DPR worked closely with RMW to provide Gray Cary with cost analysis for design alternates in the schematic and design development phases.

Related Projects