AFLAC Headquarters Renovation

Green Project

110,000 sq. ft. interior renovation of the Customer Service Center for AFLAC, a national insurance company, in Columbus, Georgia. This project, which achieved LEED Gold certification, is a five story building containing offices, conference rooms, cubicle space, kitchens and vending areas. In order to allow the existing tenants to continue working without disturbance from the construction team, this project was conducted in two separate phases.

Construction began on floors three and five with the demolition of the existing offices, kitchens and conference rooms to allow the new construction of metal stud partitions, glass walls for offices and conference rooms which included sliding glass doors, the installation of new carpet, wood floors in the ktichens, new custom light fixtures and the rework of mechanical systems throughout to satisfy the heating and cooling needs of the new layout.

Phase two followed with floors one, two and four. It incorporated a rejuvenated cafeteria with hardwood floors, custom light fixtures and updated seating, a new lobby and security desk and a fitness center with rubber floors, plasma televisions, and exercise equipment.

Green Features

Achieved LEED Gold certification


Related Projects